Me Qera €900
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 185M2
*- APARTAMENT 2+1 *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 185M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI 2 *-APARTAMENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RR. SKENDER LUARASI (PRANE KLINIKES MJEKESORE KOMUNA E PARISIT) *-APARTAMENT

Me Qera €300
 • 2 dhoma
 • 2 banjo
 • 100M2
*- APARTAMENT 2+1 *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 100M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI 2 *-APARTAMENTI KA 2 TUALETE *-ADRESA: RR. PETI (PRANE LIQENIT) *-APARTAMENTI ESHTE BOSH (KA VETEM K.BUFE) *-CMIMI

Me Qera €300
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 87M2
*- APARTAMENT ME QERA 2+1 *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 87M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI 2 *-APARTAMENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RR. EDUARD MANO (PRANE KOPSHTIT ZOLOGJIK) *-APARTAMENTI ESHTE I MOBILUAR

Me Qera €290
 • 3 dhoma
 • 1 banjo
 • 110M2
*- APARTAMENT  3+1 *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 110M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI  6 *-APARTAMENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: YZBERISH (PRANE ECO MARKET) *-APARTAMENTI ESHTE I MOBILUAR *-CMI

Me Qera €400
 • 2 dhoma
 • 2 banjo
 • 120M2
*- APARTAMENT ME QERA 2+1 *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 120M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI 2 *-APARTAMENTI KA 2 TUALETE *-ADRESA: KOMPLEKSI KIKA 1 (KOMUNA E PARSIT) *-APARTAMENTI ESHTE I MOBILUAR,

Me Qera €260
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 110M2
*- APARTAMENT ME QERA 2+1 *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 110M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI  3 *-APARTAMENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RR. KODRA E DIELLIT (PRANE KOPSHTIT BOTANIK) *-APARTAMENTI ESH

Me Qera €800
 • 3 dhoma
 • 2 banjo
 • 97M2
*- APARTAMENT ME QERA 3+1 PER ZYRA *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 97M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI 2 *-APARTAMENTI KA 2 TUALETE *-ADRESA: MYSLYM SHYRI, (PRANE DREJTORISE SE POLICISE) *-APARTAMENTI

Me Qera €370
 • 3 dhoma
 • 1 banjo
 • 141M2
*- APARTAMENT ME QERA DUPLEX 3+1 *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 141M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI  4 *-APARTAMENTI KA  TUALET *-ADRESA: 21 DHJETORI *-APARTAMENTI ESHTE I MOBILUAR, JEPET E

Me Qera €20M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 83M2
*- JEPET ME QERA AMBIENT BIZNESI *- AMBIENTI KA NJE SIPERFAQE 83M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-AMBIENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RRUGA DIBRES (PRANE KOMPLEKSIT HALILI) *- AMBIENTI NDODHET NE

Me Qera €280
 • dhoma
 • PO banjo
 • 70M2
*- JEPEN 3 AMBIENTE MAGAZINIMI ME QERA  *- AMBIENTET KANE SIPERFAQE 70M/2, 70M/2 DHE 60M/2 *- AMBIENTET JANE KATI 1 *- AMBIENTET JEPEN TE GJITHA BASHKE OSE SECILA ME VETE *-ADRESA: RRUGA. SHEF

Me Qera €1,000
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 140M2
*- AMBIENT BIZNESI DUPLEX ME QERA  *- AMBIENTI  KA NJE SIPERFAQE TOTALE 140M/2 (KATI 1-60M/2 DHE KATI 2- 80M2) *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-ADRESA: RRUGA KAVAJES, KOPLEKSI DELIJORGJI *-CMIMI:

Me Qera €5M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 190M2
*- AMBIENT BIZNESI  ME QERA  *- AMBIENTI  KA NJE SIPERFAQE 355M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-ADRESA: RRUGA. KODRA E DIELLIT *-CMIMI: 5 EURO/M2