Në Shitje €58,000
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 58
*- SHITET APARTAMENT  1+1 *-APARTAMENTI NDODHET NE NDERTIM EGSISTUES. *-APARTAMENTI NDODHET NE KATIN  E  3. *-SIPERFAQIA 58 *-VENDODJA E APARTAMENTIT ESHTE PRANE  21 DHJETORIT *-CM

Në Shitje €50,000
 • 1 dhoma
 • banjo
 • 24
*-SHITET DYQAN ME SIPERFAQE24M2. *- DYQANI ESHTE  NE RRUGE KRYESORE . *- VENDENDODHJA E DYQANIT ESHTE  NE UNAZE TE VOGEL. *-DYQANI KA FASAD XHAMI *- CMIMI I DYQANIT ESHTE 50000 EURO.
fallback-no-image-21817

Në Shitje €45,000
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 45
*-APARTAMENTI KA SIPERFAQE 45 M2 *-CMIMI I APARTAMENTIT ESHTE 45000 EURO *-APARTAMENTI NDOHDET NE KAT TE 2 PALLAT I RI

Në Shitje €450,000
 • 10 dhoma
 • 4 banjo
 • 320
*-SHITET 4 VILA  SEBASHKU OSE ME VETE. *-VILAT NDODHEN  NE VLORE ME PMJE NGA DETI. *-VENDODHJA E VILAVE PRANE ZONES SE UJIT TE FTOHTE.. *-SECILA NGA VILAT KA SIPERFAQE TRUALLI 350M2. *-SECIL

Në Shitje €600,000
 • dhoma
 • banjo
 • 200
*-AMBJENT NE SHITJE *-AMBJENTI KA SIPERFAQE 200 M2 *-AMBJENTI NDODHET NE KATIN 0
fallback-no-image-21681

Në Shitje €66,000
 • 2 dhoma
 • 2 banjo
 • 116
*-APARTAMENT NE SHITJE 2+1 *-SIPERFAQJA E APARTAMENTIT ESHTE 116 M2 *-CMIMI I APARTAMENTIT ESHTE 66000 EURO *-APARTAMENTI NDODHET NE KAT TE 4  *-APARTAMENTI NDODHET NE PALLAT TE RI ME ASHENSOR
fallback-no-image-21636

Në Shitje €60,000
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 95
*-APARTAMENT 2+1 NE SHITJE *-SIPERFAQJA E APARTAMENTIT ESHTE 95 M2 *-CMIMI I APARTAMENTIT ESHTE 60000 EURO *-APARTAMENTI NDODHET NE KAT TE 2 
fallback-no-image-21626

Në Shitje €57,000
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 77
*-APARTAMENT 2+1 NE SHITJE *-SIPERFAQJA E APARTAMENTIT ESHTE 77 M2 *-CMIMI I APARTAMENTIT ESHTE 57000 EURO *-APARTAMENTI NDODHET NE KAT TE 4 *-APARTAMRNI NDODHET NE PALLAT EKZISTUES

Në Shitje €1,100
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 80
*-SHITEN 2 APARTAMENTE PRANE NJERI-TJETRIT. *-1+1 ME SIPERFAQE 65 M2 DHE 2+1ME SIPERFQE 80M2.*-APARTAMENTET JANE ME HIPOTEK.*-APARTAMENTET NDODHEN PRANE SHESHIT AVNI RUSTEMI DHE DHE MINISTRISE SE

Në Shitje €1,100
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 65
*-SHITEN 2 APARTAMENTE PRANE NJERI-TJETRIT. *-1+1 ME SIPERFAQE 65 M2 DHE 2+1ME SIPERFQE 80M2.*-APARTAMENTET JANE ME HIPOTEK.*-APARTAMENTET NDODHEN PRANE SHESHIT AVNI RUSTEMI DHE DHE MINISTRISE SE

Në Shitje €114,000
 • 2 dhoma
 • 2 banjo
 • 120
*-APARTAMENT 2+1 NE SHITJE *-APARTAMENTI KA SIPERFAQE 120 M2 *-APARTAMENTI NDODHET NE KAT TE 5 *-CMIMI I APARTAMNETIT ESHTE 114000 EURO *-APARTAMENTI KA 2 TUALETE *-APARTAMENTI KA ORIENTIM JUG LIDNJE

Në Shitje €45,000
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 54
*-APARTAMENT 1+1 NE SHITJE *-SIPERFAQJA E APARTAMENTIT ESHTE 53.8 M2 *-CMIMI I APARTAMENTIT ESHTE 45000 EURO *-APARTAMENTI NDODHET NE KAT TE 2 PALLAT EKZISTUES