Rreth Nesh

Që prej themelimit në vitin 2003, ALBANIA ONE Real Estate ka punuar me përkushtim dhe profesionalizëm drejt shërbimit të klientit. Këto janë vlerat që vazhdojnë të jenë ende në qendër të filozofisë tonë të biznesit.

 

Stafi ynë me shtrije në të tërë Shqipërinë me idetë e tij krijuese jep në çdo kohë zgjidhje fitimprurëse për pronarët, blerësit, qiramarrësit dhe investitorët duke njohur mire prioritetet e zhvillimit në projektet e qeverisë dhe institucioneve ndërkombëtare që i asistojnë në fusha si, turizmi, zona urbane, industriale etj.

Edhe nëse je blerës për herë të parë, apo je vetëm një hap larg nga shtëpia e ëndrrave të tua, dëshiron të investosh në pasuri të paluajtshme, apo të krijosh biznesin tënd, ALBANIA ONE ofron shërbim me zyra në çdo zonë banimi dhe kudo ku bëhen investime të reja. Të gjitha pronat janë të standarteve të larta në treg dhe kanë shtrirje në të gjitha qytetet kryesore të vendit. Ekspertiza jonë mbi legjislacionin dhe proçedurat në lidhje me çdo transkaksion të pasurive të paluajtshme e bën kompaninë tonë zgjedhjen e preferuar për çdo investitor vendas apo të huaj.

ALBANIA ONE mundëson koordinim profesional shërbimesh duke përmbushur nevojat e çdo klienti në:

  • Investimet në pasuri të paluajtshme
  • Ndërmjetësim në shitje dhe qira
  • Vlerësim pasurie
  • Konsulencë financiare dhe ligjore
  • Asistencë noteriale
  • Konsulencë teknike
  • Administrim dhe Menaxhim

Trajtimi jonë profesional në këtë biznes na mundëson zgjidhjen me efikasitet të të gjitha çështjeve burokratike duke e ndihmuar klientin në të gjitha fazat e transkaksioneve të pasurisë së paluajtshme dhe duke i përfaqësuar ata hap pas hapi gjatë blerjes, shitjes, qirasë, këshillimit, kreditimit, menaxhimit dhe vlerësimit të aseteve.

Falë viteve të eksperiencës, ne kemi krijuar njohuri dhe kontakte me shumë biznese private të cilat i asistojmë në proçesin e blerjeve dhe shitjeve të trojeve industriale, turistike, rezidenciale e bujqësore duke u bërë lider në këtë fushë.

Albania One me bashkëpunimet e suksesshme dhe afatgjata me të gjitha institucionet, organizatat, bizneset kombëtare e ndërkombëtare si dhe bankat kryesore të vendit është kthyer në kontaktin e parë për të gjithë ndërtuesit kudo në Shqipëri.


Vendodhja Jone!

Rr: “Abdyl Frasheri” Pll3/3 Tirane

Tel: +355683759829, +355684813110