Në Shitje €260,000
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 75
*-LOKAL NE SHITJE *-SIPERFQJA E LOKALIT 75 M2 BRENDA DHE 60M2 JASHTE *-CMIMI I LOKALIT 260000 EURO

Me Qera €80000LEKE
 • dhoma
 • 2 banjo
 • 80
*-JEPET ME QERA FAST FOOD / PICERI. *-PICERIA NDODHET NE ZONEN E ASTIRIT NE KATIN E PARE ME MUNDESI EDHE PER TE NXJERRE TAVOLINA JASHTE. *-PICERIA KA NJE SIPERFAQE PREJ 80 M2 *-TE GJITHA PAISJET MODER

Me Qera €2,990
 • dhoma
 • banjo
 • 285.6
*-AMBJENT BIZNESI ME QERA.*-JEPET ME QERA SUPER AMBJENT PER BIZNES*-AMBJENTI ESHTE SHUME I PERSHTATSHEM PER CALL CENTER, KLINIKA MJEKSORE, ZYRA ETJ*-KATI 1. SIPERFAQE 285.6 M2, CMIMI 2.990 Euro/ MUAJ.

Me Qera €2,000
 • dhoma
 • banjo
 • 140
*-JEPET ME QERA LOKAL *-AMBJENTI NDODHET NE ZONEN E BLLOKUT NE NJE ZONE MAJFT TE FREKUENTUAR DHE TE PERSHTATSHME PER LOKALE. *-LAKALI KA NJE SIPERFAQE PREJ 140 M2. *-CMIMI I LOKALIT ESHTE 2000 EURO /

Me Qera €2,200
 • 5 dhoma
 • 2 banjo
 • 180
*-JEPET ME QERA AMBJENT BIZNESI *-SIPERFAQJA E AMBJENTIT 180 M2. *-AMBJENTI NDODHET NE BLLOK DHE ESHTE SHUME I PERSHTATSHEM PER ZYRA, LOKALE, DYQANE. *-AMBJENTI KA NEVOJE PER RIKONSTRUKSION (ME MARVES

Me Qera €10M2
 • 2 dhoma
 • 2 banjo
 • 150 M2
*-AMBIENT BIZNESI ME QERA *-AMBIENT I PERSHTATSHEM PER LLOJI TE NRYSHME AKTIVITETESH  *-AMBIENTI NDODHET NE LARTESIN 1.5 METRA NGA SIPERFACJA E RRUGES

Me Qera €60000LEKE
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 80
*-JEPET ME QERA DYQAN / AMBJENT BIZNESI.*-SIPERFAQE 80 M2.*-DYQANI MUND TE NDAHET EDHE NE DY DYQANE NGA 40 M2 SECILI.*-DYQANI NDODHET NE KOMUNEN E PARISIT PRANE RROTULLIMIT TE UNAZES.*-DYQANI JEPET ME

Në Shitje €1,500
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 80
*-SHITET DYQAN.*-SIPERFAQE 80 M2 (OSE 2 DYQANE NGA 40 M2)*-DYQANI MUND TE NDAHET EDHE NE DY DYQANE NGA 40 M2 SECILI.*-DYQANI NDODHET NE KOMUNEN E PARISIT PRANE RROTULLIMIT TE UNAZES.*-DYQANI SHITET 15
fallback-no-image-20025

Me Qera €70000LEKE
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 75
*-BAR ME QERA *-BARI NDODHET NE RRUGEN “MINE PEZA” *-BARI NUK NDODHET NE RRUGEN KRYESORE *-BARI KA NJE SIPERFAQE PREJ 75 M2 *-BARI ESHTE I KOMPLETUAR *-CMIMI : 70000 LEKE I DISKUTUESHEM

Në Shitje €3,000,000
 • 6 dhoma
 • 10 banjo
 • 1400
*-SHITET HOTEL  ME SIPERFAQE NDERTIMI 1400M2.  *-HOTELI ESHTE NDERTIMME 4 KATE. *-SIPERFAQIA E TRUALLIT TE HOTELIT ESHTE 2100M2. *- HOTELI ESHTE ME DOKUMENTACION TE RREGULLT. *- HOTELI KA 6

Në Shitje €260,000
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 75
*-LOKAL NE SHITJE *-SIPERFQJA E LOKALIT 75 M2 BRENDA DHE 60M2 JASHTE *-CMIMI I LOKALIT 260000 EURO

Me Qera €80000LEKE
 • dhoma
 • 2 banjo
 • 80
*-JEPET ME QERA FAST FOOD / PICERI. *-PICERIA NDODHET NE ZONEN E ASTIRIT NE KATIN E PARE ME MUNDESI EDHE PER TE NXJERRE TAVOLINA JASHTE. *-PICERIA KA NJE SIPERFAQE PREJ 80 M2 *-TE GJITHA PAISJET MODER

Me Qera €2,990
 • dhoma
 • banjo
 • 285.6
*-AMBJENT BIZNESI ME QERA.*-JEPET ME QERA SUPER AMBJENT PER BIZNES*-AMBJENTI ESHTE SHUME I PERSHTATSHEM PER CALL CENTER, KLINIKA MJEKSORE, ZYRA ETJ*-KATI 1. SIPERFAQE 285.6 M2, CMIMI 2.990 Euro/ MUAJ.

Me Qera €2,000
 • dhoma
 • banjo
 • 140
*-JEPET ME QERA LOKAL *-AMBJENTI NDODHET NE ZONEN E BLLOKUT NE NJE ZONE MAJFT TE FREKUENTUAR DHE TE PERSHTATSHME PER LOKALE. *-LAKALI KA NJE SIPERFAQE PREJ 140 M2. *-CMIMI I LOKALIT ESHTE 2000 EURO /

Me Qera €2,200
 • 5 dhoma
 • 2 banjo
 • 180
*-JEPET ME QERA AMBJENT BIZNESI *-SIPERFAQJA E AMBJENTIT 180 M2. *-AMBJENTI NDODHET NE BLLOK DHE ESHTE SHUME I PERSHTATSHEM PER ZYRA, LOKALE, DYQANE. *-AMBJENTI KA NEVOJE PER RIKONSTRUKSION (ME MARVES

Me Qera €10M2
 • 2 dhoma
 • 2 banjo
 • 150 M2
*-AMBIENT BIZNESI ME QERA *-AMBIENT I PERSHTATSHEM PER LLOJI TE NRYSHME AKTIVITETESH  *-AMBIENTI NDODHET NE LARTESIN 1.5 METRA NGA SIPERFACJA E RRUGES

Me Qera €60000LEKE
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 80
*-JEPET ME QERA DYQAN / AMBJENT BIZNESI.*-SIPERFAQE 80 M2.*-DYQANI MUND TE NDAHET EDHE NE DY DYQANE NGA 40 M2 SECILI.*-DYQANI NDODHET NE KOMUNEN E PARISIT PRANE RROTULLIMIT TE UNAZES.*-DYQANI JEPET ME

Në Shitje €1,500
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 80
*-SHITET DYQAN.*-SIPERFAQE 80 M2 (OSE 2 DYQANE NGA 40 M2)*-DYQANI MUND TE NDAHET EDHE NE DY DYQANE NGA 40 M2 SECILI.*-DYQANI NDODHET NE KOMUNEN E PARISIT PRANE RROTULLIMIT TE UNAZES.*-DYQANI SHITET 15
fallback-no-image-20025

Me Qera €70000LEKE
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 75
*-BAR ME QERA *-BARI NDODHET NE RRUGEN “MINE PEZA” *-BARI NUK NDODHET NE RRUGEN KRYESORE *-BARI KA NJE SIPERFAQE PREJ 75 M2 *-BARI ESHTE I KOMPLETUAR *-CMIMI : 70000 LEKE I DISKUTUESHEM

Në Shitje €3,000,000
 • 6 dhoma
 • 10 banjo
 • 1400
*-SHITET HOTEL  ME SIPERFAQE NDERTIMI 1400M2.  *-HOTELI ESHTE NDERTIMME 4 KATE. *-SIPERFAQIA E TRUALLIT TE HOTELIT ESHTE 2100M2. *- HOTELI ESHTE ME DOKUMENTACION TE RREGULLT. *- HOTELI KA 6

Me Qera €1,100
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 80
*-LOKAL ME QERA *-SIPERFAQJA : 80 M2+ VERANDE *-VENDNDODHJA : RR. SULEJMAN DELVINA, PRANE SHESHIT WILSON *-I KOMPLETUAR *-LIROHET NE DATE 15 *-CMIMI : 1100 EURO

Me Qera €2,200
 • dhoma
 • banjo
 • 200
*-BAR ME QERA *-SIPERFAQJA : 200 M2 + 40 M2 KUZHINE + 50 M2 VERANDE *-VENDNDODHJA : PRANE LIQENIT ARTIFICIAL *-I PERSHTATSHEM PER RESTORANT PASI DISPONON KUZHINE *-NE GJENDJE PUNE *-CMIMI : 2200 EURO