fallback-no-image-20306

Në Shitje €80M2
 • dhoma
 • banjo
 • 5470
*-SHITET TRUALL  ME SIPERFAQE 5470M2 ME MJULL BATHORE. TIRANE. ESHTE I ORGANIZUAR NE 4 PARCELA TE NDARAOSE SEBASHKU.  *- ORGANIZIMI I PARCELAVE ESHTE :           &n

Në Shitje €36,000
 • dhoma
 • banjo
 • 475
*-TRUALL NE SHITJE *-SIPERFAQJA : 475 m2 *-VENDNDODHJA : SAUK RR.DAXHIT *-ME CARTIFIKAT PRONESIE *-CMIMI : 36.000 EURO

Në Shitje €300,000
 • dhoma
 • banjo
 • TOKE 2000 M2 + VILE 3K 350 M2 + MAGAZINE 200 M2
*-PRANE URES SE BESHIRIT *-TOKE 2000 M2 + VILE 3K 350 M2 + MAGAZINE 200 M2 *-E PAJISUR ME TE GJITHA DOKUMENTAT E PRONESISE *-UJE DHE DRITA 24 ORE *-SISTEM ELEKTRIK 3-FAZOR, ME TRANSFORMATOR 100 KW *-A

Në Shitje €59,000
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 105 M2 NDERTIM + 510 M2 TOKE
*-NE KAMEZ, MBRAPA GJIMNAZIT “IBRAHIM RUGOVA”, 300 M NGA  RRUGA KRYESORE *-DOKUMENTA TE RREGULLTA PRONESIE *-105 M2 SHTEPI 1K + 510 M2 TOKE *-OBORRI I SHTRUAR DHE I SISTEMUAR, ME VEND

Në Shitje €366,000
 • dhoma
 • banjo
 • 6100
*-TOKE NE SHITJE *-MEZEZ, PRANE TOP CHANNEL *-SIPERFAQA 6100M2 *-CMIMI 366000 EURO

Në Shitje €100,000
 • dhoma
 • banjo
 • 3000
*-TOKE NE SHITJE *-SIPERFAQE 3000M2 *-ME CERTIFIKATE PRONESIE *-E PERSHTATSHME PER VILA *-VENDODHJA BABRRU, KODER, PASKUQAN

Në Shitje €100,000
 • dhoma
 • banjo
 • 2000 + 300
*-PRONA NDODHET PRANE PLEPAVE, DURRES *-PRONA PERBEHET NGA 2,000 M2 TOKE DHE 300 M2 NDERTESE, E CILA AKTUALISHT FUNKSIONON SI PUNISHTE MOBILIERIE *-PRONA DISPONON DOKUMENTA TE RREGULLTA HIPOTEKORE DHE
fallback-no-image-18316

Në Shitje €220,000
 • dhoma
 • banjo
 • 7000 + 300 + 80
*-6 KM NGA LAPIDARI, NE ANE TE RRUGES PER NE PEZE TE MADHE *-ARE 7000 M2 + KAPANON 300 M2 + SHTEPI 2K 40 M2 *-NDERTIME CILESORE *-FURNIZIM ME UJE PUSI TE PASTER 24 ORE

Në Shitje €180,000
 • dhoma
 • banjo
 • 5000 + 300 + 65
*-PRONA PERBEHET NGA 5000 M2 TOKE ARE, 300 M2 TRUALL DHE 65 M2 NDERTIM *-PRONA ESHTE E HIPOTEKUAR *-PRANE RRUGES NACIONALE TIRANE-NDROQ *-RRUGA PER NE PRONE ESHTE E SHTRUAR, TOKA E MBJELLE ME PEME FRU

Me Qera €2m2
 • dhoma
 • banjo
 • 5000
*-TRUALL ME SIPERFAQE 5000M2. *-MUNDESI PER TE NDERTUAR KAPANON, FABRIK ETJER. *-PRANE VORS. *-CMIMI:2EUROM2.
fallback-no-image-20306

Në Shitje €80M2
 • dhoma
 • banjo
 • 5470
*-SHITET TRUALL  ME SIPERFAQE 5470M2 ME MJULL BATHORE. TIRANE. ESHTE I ORGANIZUAR NE 4 PARCELA TE NDARAOSE SEBASHKU.  *- ORGANIZIMI I PARCELAVE ESHTE :           &n

Në Shitje €36,000
 • dhoma
 • banjo
 • 475
*-TRUALL NE SHITJE *-SIPERFAQJA : 475 m2 *-VENDNDODHJA : SAUK RR.DAXHIT *-ME CARTIFIKAT PRONESIE *-CMIMI : 36.000 EURO

Në Shitje €300,000
 • dhoma
 • banjo
 • TOKE 2000 M2 + VILE 3K 350 M2 + MAGAZINE 200 M2
*-PRANE URES SE BESHIRIT *-TOKE 2000 M2 + VILE 3K 350 M2 + MAGAZINE 200 M2 *-E PAJISUR ME TE GJITHA DOKUMENTAT E PRONESISE *-UJE DHE DRITA 24 ORE *-SISTEM ELEKTRIK 3-FAZOR, ME TRANSFORMATOR 100 KW *-A

Në Shitje €59,000
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 105 M2 NDERTIM + 510 M2 TOKE
*-NE KAMEZ, MBRAPA GJIMNAZIT “IBRAHIM RUGOVA”, 300 M NGA  RRUGA KRYESORE *-DOKUMENTA TE RREGULLTA PRONESIE *-105 M2 SHTEPI 1K + 510 M2 TOKE *-OBORRI I SHTRUAR DHE I SISTEMUAR, ME VEND

Në Shitje €366,000
 • dhoma
 • banjo
 • 6100
*-TOKE NE SHITJE *-MEZEZ, PRANE TOP CHANNEL *-SIPERFAQA 6100M2 *-CMIMI 366000 EURO

Në Shitje €100,000
 • dhoma
 • banjo
 • 3000
*-TOKE NE SHITJE *-SIPERFAQE 3000M2 *-ME CERTIFIKATE PRONESIE *-E PERSHTATSHME PER VILA *-VENDODHJA BABRRU, KODER, PASKUQAN

Në Shitje €100,000
 • dhoma
 • banjo
 • 2000 + 300
*-PRONA NDODHET PRANE PLEPAVE, DURRES *-PRONA PERBEHET NGA 2,000 M2 TOKE DHE 300 M2 NDERTESE, E CILA AKTUALISHT FUNKSIONON SI PUNISHTE MOBILIERIE *-PRONA DISPONON DOKUMENTA TE RREGULLTA HIPOTEKORE DHE
fallback-no-image-18316

Në Shitje €220,000
 • dhoma
 • banjo
 • 7000 + 300 + 80
*-6 KM NGA LAPIDARI, NE ANE TE RRUGES PER NE PEZE TE MADHE *-ARE 7000 M2 + KAPANON 300 M2 + SHTEPI 2K 40 M2 *-NDERTIME CILESORE *-FURNIZIM ME UJE PUSI TE PASTER 24 ORE

Në Shitje €180,000
 • dhoma
 • banjo
 • 5000 + 300 + 65
*-PRONA PERBEHET NGA 5000 M2 TOKE ARE, 300 M2 TRUALL DHE 65 M2 NDERTIM *-PRONA ESHTE E HIPOTEKUAR *-PRANE RRUGES NACIONALE TIRANE-NDROQ *-RRUGA PER NE PRONE ESHTE E SHTRUAR, TOKA E MBJELLE ME PEME FRU

Me Qera €2m2
 • dhoma
 • banjo
 • 5000
*-TRUALL ME SIPERFAQE 5000M2. *-MUNDESI PER TE NDERTUAR KAPANON, FABRIK ETJER. *-PRANE VORS. *-CMIMI:2EUROM2.

Në Shitje €190,000
 • dhoma
 • banjo
 • 82
*-SIPERFAQJA:82 M2 *-ME DOKUMENTACION TE RREGULT *-VENDODHJA:RRUGA MINE PEZA *-ÇMIMI:190.000 EURO

Në Shitje €10000LEKEM2
 • dhoma
 • banjo
 • 4050
*-SHITET TRUALL ME SIPERFAQE 4050M2.*-VENDENDODHJA :PRANE BIRRA KORCES NE KORCE .*- ME DOKUMETACION TE RREGULLT.*-CMIMI:10000LEKE M2.