Në Shitje €100,000
 • dhoma
 • banjo
 • 2000 + 300
*-PRONA NDODHET PRANE PLEPAVE, DURRES *-PRONA PERBEHET NGA 2,000 M2 TOKE DHE 300 M2 NDERTESE, E CILA AKTUALISHT FUNKSIONON SI PUNISHTE MOBILIERIE *-PRONA DISPONON DOKUMENTA TE RREGULLTA HIPOTEKORE DHE
fallback-no-image-18316

Në Shitje €220,000
 • dhoma
 • banjo
 • 7000 + 300 + 80
*-6 KM NGA LAPIDARI, NE ANE TE RRUGES PER NE PEZE TE MADHE *-ARE 7000 M2 + KAPANON 300 M2 + SHTEPI 2K 40 M2 *-NDERTIME CILESORE *-FURNIZIM ME UJE PUSI TE PASTER 24 ORE

Në Shitje €180,000
 • dhoma
 • banjo
 • 5000 + 300 + 65
*-PRONA PERBEHET NGA 5000 M2 TOKE ARE, 300 M2 TRUALL DHE 65 M2 NDERTIM *-PRONA ESHTE E HIPOTEKUAR *-PRANE RRUGES NACIONALE TIRANE-NDROQ *-RRUGA PER NE PRONE ESHTE E SHTRUAR, TOKA E MBJELLE ME PEME FRU

Në Shitje €100,000
 • dhoma
 • banjo
 • 1800
*-SHITET TOKE  PER NDERTIM VILE *-VEND SHUME I QETE DHE I PERSHTATSHEM PER NDERTIM VILASH *-TOKA ESHTE E RRETHUAR ME MUR DHE ME PEME DEKORATIVE *-E PAJISUR ME CERTIFIKATE PRONESIE *-SIPERFAQJA 18

Në Shitje €13,300
 • dhoma
 • banjo
 • 700
*-SHITET TOKE NE FSHATIN CERKEZ, KAMEZ *-E PAJISUR ME CERTIFIKATE PRONESIE *-TOKA NDODHET 2.5 KM LARG QENDRES SE KAMZES *-SIPERFAQJA 700 M2  *-CMIMI 13300 EURO (19 EURO/M2)

Në Shitje €28,000
 • dhoma
 • banjo
 • 3500
*-SHITET TOKE NE FSHATIN TAPIZE, E PERSHTATSHME PER BUJQESI, BLEGTORI, ULLISHTE *-E PAJISUR ME CERTIFIKATE PRONESIE *-TOKA NDODHET 3.8 KM LART URES SE TAPIZES *-SIPERFAQJA 3500 M2  *-CMIMI 28000

Në Shitje €13,600
 • dhoma
 • banjo
 • 1700
*-SHITET TOKE NE FSHATIN TAPIZE, E PERSHTATSHME PER BUJQESI, BLEGTORI, ULLISHTE *-E PAJISUR ME CERTIFIKATE PRONESIE *-TOKA NDODHET 3.8 KM LART URES SE TAPIZES *-SIPERFAQJA 1700 M2  *-CMIMI 13600

Në Shitje €410,000
 • dhoma
 • banjo
 • 6200
*-SHITET TOKE  BUZE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES, PARALEL ME RRUGEN VORE-MARIKAJ *-POZICION SHUME I FAVORSHEM PER ZHVILLIM *-SIPERFAQJA 6200 M2 *-CMIMI 410.000 EURO

Në Shitje €75M2
 • dhoma
 • banjo
 • 6000M2
-*TOKE 6000 METER KATROR -*DOKUMENTACION I RREGULLT -*E PREKUR NGA DY RRUGE -*SHITET DHE E NDARE -*CMIMI : 75€  M2 -*VENDNDODHJA : 1 KM LARG QTU, LAKNAS

Në Shitje €6400000LEKE
 • dhoma
 • banjo
 • 2052
*-TOKE ARE ME SIPERFAQE 2052M2. *-ADRESA: DURRES NE ZONEN E SPITALLES. *-CMIMI:6400000LEKE

Në Shitje €100,000
 • dhoma
 • banjo
 • 2000 + 300
*-PRONA NDODHET PRANE PLEPAVE, DURRES *-PRONA PERBEHET NGA 2,000 M2 TOKE DHE 300 M2 NDERTESE, E CILA AKTUALISHT FUNKSIONON SI PUNISHTE MOBILIERIE *-PRONA DISPONON DOKUMENTA TE RREGULLTA HIPOTEKORE DHE
fallback-no-image-18316

Në Shitje €220,000
 • dhoma
 • banjo
 • 7000 + 300 + 80
*-6 KM NGA LAPIDARI, NE ANE TE RRUGES PER NE PEZE TE MADHE *-ARE 7000 M2 + KAPANON 300 M2 + SHTEPI 2K 40 M2 *-NDERTIME CILESORE *-FURNIZIM ME UJE PUSI TE PASTER 24 ORE

Në Shitje €180,000
 • dhoma
 • banjo
 • 5000 + 300 + 65
*-PRONA PERBEHET NGA 5000 M2 TOKE ARE, 300 M2 TRUALL DHE 65 M2 NDERTIM *-PRONA ESHTE E HIPOTEKUAR *-PRANE RRUGES NACIONALE TIRANE-NDROQ *-RRUGA PER NE PRONE ESHTE E SHTRUAR, TOKA E MBJELLE ME PEME FRU

Në Shitje €100,000
 • dhoma
 • banjo
 • 1800
*-SHITET TOKE  PER NDERTIM VILE *-VEND SHUME I QETE DHE I PERSHTATSHEM PER NDERTIM VILASH *-TOKA ESHTE E RRETHUAR ME MUR DHE ME PEME DEKORATIVE *-E PAJISUR ME CERTIFIKATE PRONESIE *-SIPERFAQJA 18

Në Shitje €13,300
 • dhoma
 • banjo
 • 700
*-SHITET TOKE NE FSHATIN CERKEZ, KAMEZ *-E PAJISUR ME CERTIFIKATE PRONESIE *-TOKA NDODHET 2.5 KM LARG QENDRES SE KAMZES *-SIPERFAQJA 700 M2  *-CMIMI 13300 EURO (19 EURO/M2)

Në Shitje €28,000
 • dhoma
 • banjo
 • 3500
*-SHITET TOKE NE FSHATIN TAPIZE, E PERSHTATSHME PER BUJQESI, BLEGTORI, ULLISHTE *-E PAJISUR ME CERTIFIKATE PRONESIE *-TOKA NDODHET 3.8 KM LART URES SE TAPIZES *-SIPERFAQJA 3500 M2  *-CMIMI 28000

Në Shitje €13,600
 • dhoma
 • banjo
 • 1700
*-SHITET TOKE NE FSHATIN TAPIZE, E PERSHTATSHME PER BUJQESI, BLEGTORI, ULLISHTE *-E PAJISUR ME CERTIFIKATE PRONESIE *-TOKA NDODHET 3.8 KM LART URES SE TAPIZES *-SIPERFAQJA 1700 M2  *-CMIMI 13600

Në Shitje €410,000
 • dhoma
 • banjo
 • 6200
*-SHITET TOKE  BUZE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES, PARALEL ME RRUGEN VORE-MARIKAJ *-POZICION SHUME I FAVORSHEM PER ZHVILLIM *-SIPERFAQJA 6200 M2 *-CMIMI 410.000 EURO

Në Shitje €75M2
 • dhoma
 • banjo
 • 6000M2
-*TOKE 6000 METER KATROR -*DOKUMENTACION I RREGULLT -*E PREKUR NGA DY RRUGE -*SHITET DHE E NDARE -*CMIMI : 75€  M2 -*VENDNDODHJA : 1 KM LARG QTU, LAKNAS

Në Shitje €6400000LEKE
 • dhoma
 • banjo
 • 2052
*-TOKE ARE ME SIPERFAQE 2052M2. *-ADRESA: DURRES NE ZONEN E SPITALLES. *-CMIMI:6400000LEKE

Në Shitje €37
 • dhoma
 • banjo
 • 12DYLYM.
*-TOKE ME SIPERFAQE 12 DYLUM. *-PRANE LIQENIT TE KASHARIT. *- ME DOKUMENTACION TE RREGULLT. *-37EURO.

Në Shitje €80M2
 • dhoma
 • banjo
 • 2000
*-TOKE ARE NE SHITJE  ME SIPERFAQE:2000M2. *- PAMJE PIKTORESKE. *- VENDE I QETE. *- ME HIPOTEK. *-CMIMI:80EUROM2.