Në Shitje €450,000
 • 10 dhoma
 • 4 banjo
 • 320
*-SHITET 4 VILA  SEBASHKU OSE ME VETE. *-VILAT NDODHEN  NE VLORE ME PMJE NGA DETI. *-VENDODHJA E VILAVE PRANE ZONES SE UJIT TE FTOHTE.. *-SECILA NGA VILAT KA SIPERFAQE TRUALLI 350M2. *-SECIL

Me Qera €5,000
 • dhoma
 • banjo
 • 1520
*-JEPET ME QERA GODINE / AMBJNT BIZNESI *-GODINA KA 4 KATE ME FASADE XHAMI. *-380 M2 SECILI KAT I GODINES ME NJE SIPERFAQE TOTALE 1520 M2 NDERTIM *-GODINA KA EDHE 300 M2 OBBOR (200 M2 PERPARA DHE 100

Në Shitje €3,000,000
 • 6 dhoma
 • 10 banjo
 • 1400
*-SHITET HOTEL  ME SIPERFAQE NDERTIMI 1400M2.  *-HOTELI ESHTE NDERTIMME 4 KATE. *-SIPERFAQIA E TRUALLIT TE HOTELIT ESHTE 2100M2. *- HOTELI ESHTE ME DOKUMENTACION TE RREGULLT. *- HOTELI KA 6

Në Shitje €400,000
 • 13 dhoma
 • 17 banjo
 • 757
*-SHITET NDERTIM   ME 4 KATE. *- HOTELI  NDODHET NE GOLEM. PLAZH. *-  HOTELI  AKTUALISHTE ESHTE NE GJENDJE PUNE.. *-HOTELI KA 13 DHOMA. *-HOTELI KA 13 TUALETE. *-  SIPERF

Me Qera €5,000
 • 24 dhoma
 • banjo
 • 1650
*-AMBIENT BIZNESI ME QERA *-SIPERFAQJA : 1650 M2 NDERTIM + 4000M2 GJELBERIM *-VENDNDODHJA : AUTOSTRADA TR-DR, PRANE CITY PARK *-24 DHOMA FUNKSIONALE *-I PERSHTATSHEM PER SHKOLLE PRIVATE, AZIL, LABORA

Me Qera €5,000
 • dhoma
 • banjo
 • 700
*-VILE ME 3 KATE. *- SIPERFAQE TOTALE: 700M2. *-E RIKONSTRUKTUAR TERESISHT. *-KA 10 POSTE PARKIMI. *-VENDENDODHJA : PRANE QENDRES KRISTAL. *-CMIMI:5000EURO.

Me Qera €10,000
 • dhoma
 • banjo
 • 2000
*-AMBUIENT BIZNESI ME SIPERFAQE 2000M2. *-VENDENDODHJA : PRANE KOMISARIATIT NR 4. *- E POZICIONUAR NE RRUGE KRYESORE. *-CMIMI:10000EURO.

Në Shitje €450,000
 • 10 dhoma
 • 4 banjo
 • 320
*-SHITET 4 VILA  SEBASHKU OSE ME VETE. *-VILAT NDODHEN  NE VLORE ME PMJE NGA DETI. *-VENDODHJA E VILAVE PRANE ZONES SE UJIT TE FTOHTE.. *-SECILA NGA VILAT KA SIPERFAQE TRUALLI 350M2. *-SECIL

Me Qera €5,000
 • dhoma
 • banjo
 • 1520
*-JEPET ME QERA GODINE / AMBJNT BIZNESI *-GODINA KA 4 KATE ME FASADE XHAMI. *-380 M2 SECILI KAT I GODINES ME NJE SIPERFAQE TOTALE 1520 M2 NDERTIM *-GODINA KA EDHE 300 M2 OBBOR (200 M2 PERPARA DHE 100

Në Shitje €3,000,000
 • 6 dhoma
 • 10 banjo
 • 1400
*-SHITET HOTEL  ME SIPERFAQE NDERTIMI 1400M2.  *-HOTELI ESHTE NDERTIMME 4 KATE. *-SIPERFAQIA E TRUALLIT TE HOTELIT ESHTE 2100M2. *- HOTELI ESHTE ME DOKUMENTACION TE RREGULLT. *- HOTELI KA 6

Në Shitje €400,000
 • 13 dhoma
 • 17 banjo
 • 757
*-SHITET NDERTIM   ME 4 KATE. *- HOTELI  NDODHET NE GOLEM. PLAZH. *-  HOTELI  AKTUALISHTE ESHTE NE GJENDJE PUNE.. *-HOTELI KA 13 DHOMA. *-HOTELI KA 13 TUALETE. *-  SIPERF

Me Qera €5,000
 • 24 dhoma
 • banjo
 • 1650
*-AMBIENT BIZNESI ME QERA *-SIPERFAQJA : 1650 M2 NDERTIM + 4000M2 GJELBERIM *-VENDNDODHJA : AUTOSTRADA TR-DR, PRANE CITY PARK *-24 DHOMA FUNKSIONALE *-I PERSHTATSHEM PER SHKOLLE PRIVATE, AZIL, LABORA

Me Qera €5,000
 • dhoma
 • banjo
 • 700
*-VILE ME 3 KATE. *- SIPERFAQE TOTALE: 700M2. *-E RIKONSTRUKTUAR TERESISHT. *-KA 10 POSTE PARKIMI. *-VENDENDODHJA : PRANE QENDRES KRISTAL. *-CMIMI:5000EURO.

Me Qera €10,000
 • dhoma
 • banjo
 • 2000
*-AMBUIENT BIZNESI ME SIPERFAQE 2000M2. *-VENDENDODHJA : PRANE KOMISARIATIT NR 4. *- E POZICIONUAR NE RRUGE KRYESORE. *-CMIMI:10000EURO.