Me Qera €1,500
 • 6 dhoma
 • 3 banjo
 • 360
*-VILE ME QERA  NE RRUGEN ALI VISHA . *- NE KATIN E PARE 1 GARAZH+ 1 OBORR. *-KATI I 2 ESHTE I ORGANIZUAR  NE APARTAMENT 2+1. *-KATI I 3  ESHTE I ORGANIZUAR  NE APARTAMENT  2+

Në Shitje €7000000LEKE.
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 232
*-VILE   NE SHITJE NE SHTISH TUFINE ME SIPERFAQE NDERTIMI 232M2. *- NDERTIMI VJETER ME GURE .  *-532M2 TRUALL  ME DOKUMENTACION TE RREGULLT. *-KA PEME FRUTORE. *-CMIMI:7000000LEKE

Me Qera €650
 • 7 dhoma
 • 2 banjo
 • 270
*-VILE ME QERA NE PORCELAN.  *-  VILA ESHTE NDERTIME ME 2 KATE + PAPAFINGO. *-SIPERFAQE E KATI  ESHTE 90 M2. *- SIPERFAQE E OBORRIT ESHTE 100M2. *- JEPET E MOBILUAR OSE  E BOSH . *

Me Qera €30000LEKE
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 56
*- HYRJA KA NJE DHOME NJE TUALET DHE OBORR *- HYRJA KA SIPERFAQE 56 M2 *- HYRJA  ESHTE E PERSHTATSHME PER BANIM  DHE AKTIVITETE PRIVATE SI BIZNES *- HYRJA NDODHET PRANE TAVERNES “TAFA

Në Shitje €1,400,000
 • dhoma
 • 5 banjo
 • 550M2
*- VILE *- VILA KA NJE SIPERFAQE 550M/2 *- VILA ESHTE 4 KATE *-APARTAMENTI KA 5 TUALETE *-ADRESA: REZIDENCA AKACIA HILLS, FARKE *-VILA ESHTE E MOBILUAR  *- VILA KA GARAZH PER 2 MAKINA *- VILA KA
no-image-23535

Në Shitje €350,000
 • 5 dhoma
 • 4 banjo
 • 324
*-SHITEN 6 VILA SEBASHKU OSE ME VETE   PRANE TEG  *-KOMPLEKSI ZHVILLOHET NE NJE SIPERFAQE  ME 5400 M2 .  *-SIPERFAQE E TRUALLIT PER VCDO VILE ESHTE 800-900M2. *-SIPERFAQE E ND

Në Shitje €22,000
 • 5 dhoma
 • 3 banjo
 • 310
*-SHITET VILE  ME SIPERFAQE NDERTIMI 310M2+ SIPERFAQE TURALLI 200M2 *-VIALA ESHTE NDERTIM 2 KATESH. *-VILA KA HIPOTEK E ESHTE E GATSHME PER BANIM. *-CMIMI I VILES ESHTE 22000 EURO. *-VENDODHJA E

Në Shitje €450,000
 • 10 dhoma
 • 4 banjo
 • 320
*-SHITET 4 VILA  SEBASHKU OSE ME VETE. *-VILAT NDODHEN  NE VLORE ME PMJE NGA DETI. *-VENDODHJA E VILAVE PRANE ZONES SE UJIT TE FTOHTE.. *-SECILA NGA VILAT KA SIPERFAQE TRUALLI 350M2. *-SECIL

Me Qera €400
 • 5 dhoma
 • 2 banjo
 • 130
*- VILE ME QERA    ME 3 KATE  *-  VILE   ESHTE E MOBILUAR . *-  VENDODHJA E VILES PRANE PEDIATRISE. *- CMIMI I VILES  400EURO 

Me Qera €1,500
 • 6 dhoma
 • 3 banjo
 • 280
*- VILE DY KATESHE ME QERA *- VILA PERBEHET NGA DY KATE ME NGA 140 METER KATRORE SECILI *- VILA NDODHET NE SELIT TE VOGEL NE AFERSI TE UNAZES

Me Qera €1,500
 • 6 dhoma
 • 3 banjo
 • 360
*-VILE ME QERA  NE RRUGEN ALI VISHA . *- NE KATIN E PARE 1 GARAZH+ 1 OBORR. *-KATI I 2 ESHTE I ORGANIZUAR  NE APARTAMENT 2+1. *-KATI I 3  ESHTE I ORGANIZUAR  NE APARTAMENT  2+

Në Shitje €7000000LEKE.
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 232
*-VILE   NE SHITJE NE SHTISH TUFINE ME SIPERFAQE NDERTIMI 232M2. *- NDERTIMI VJETER ME GURE .  *-532M2 TRUALL  ME DOKUMENTACION TE RREGULLT. *-KA PEME FRUTORE. *-CMIMI:7000000LEKE

Me Qera €650
 • 7 dhoma
 • 2 banjo
 • 270
*-VILE ME QERA NE PORCELAN.  *-  VILA ESHTE NDERTIME ME 2 KATE + PAPAFINGO. *-SIPERFAQE E KATI  ESHTE 90 M2. *- SIPERFAQE E OBORRIT ESHTE 100M2. *- JEPET E MOBILUAR OSE  E BOSH . *

Me Qera €30000LEKE
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 56
*- HYRJA KA NJE DHOME NJE TUALET DHE OBORR *- HYRJA KA SIPERFAQE 56 M2 *- HYRJA  ESHTE E PERSHTATSHME PER BANIM  DHE AKTIVITETE PRIVATE SI BIZNES *- HYRJA NDODHET PRANE TAVERNES “TAFA

Në Shitje €1,400,000
 • dhoma
 • 5 banjo
 • 550M2
*- VILE *- VILA KA NJE SIPERFAQE 550M/2 *- VILA ESHTE 4 KATE *-APARTAMENTI KA 5 TUALETE *-ADRESA: REZIDENCA AKACIA HILLS, FARKE *-VILA ESHTE E MOBILUAR  *- VILA KA GARAZH PER 2 MAKINA *- VILA KA
no-image-23535

Në Shitje €350,000
 • 5 dhoma
 • 4 banjo
 • 324
*-SHITEN 6 VILA SEBASHKU OSE ME VETE   PRANE TEG  *-KOMPLEKSI ZHVILLOHET NE NJE SIPERFAQE  ME 5400 M2 .  *-SIPERFAQE E TRUALLIT PER VCDO VILE ESHTE 800-900M2. *-SIPERFAQE E ND

Në Shitje €22,000
 • 5 dhoma
 • 3 banjo
 • 310
*-SHITET VILE  ME SIPERFAQE NDERTIMI 310M2+ SIPERFAQE TURALLI 200M2 *-VIALA ESHTE NDERTIM 2 KATESH. *-VILA KA HIPOTEK E ESHTE E GATSHME PER BANIM. *-CMIMI I VILES ESHTE 22000 EURO. *-VENDODHJA E

Në Shitje €450,000
 • 10 dhoma
 • 4 banjo
 • 320
*-SHITET 4 VILA  SEBASHKU OSE ME VETE. *-VILAT NDODHEN  NE VLORE ME PMJE NGA DETI. *-VENDODHJA E VILAVE PRANE ZONES SE UJIT TE FTOHTE.. *-SECILA NGA VILAT KA SIPERFAQE TRUALLI 350M2. *-SECIL

Me Qera €400
 • 5 dhoma
 • 2 banjo
 • 130
*- VILE ME QERA    ME 3 KATE  *-  VILE   ESHTE E MOBILUAR . *-  VENDODHJA E VILES PRANE PEDIATRISE. *- CMIMI I VILES  400EURO 

Me Qera €1,500
 • 6 dhoma
 • 3 banjo
 • 280
*- VILE DY KATESHE ME QERA *- VILA PERBEHET NGA DY KATE ME NGA 140 METER KATRORE SECILI *- VILA NDODHET NE SELIT TE VOGEL NE AFERSI TE UNAZES

Në Shitje €3,000,000
 • 6 dhoma
 • 10 banjo
 • 1400
*-SHITET HOTEL  ME SIPERFAQE NDERTIMI 1400M2.  *-HOTELI ESHTE NDERTIMME 4 KATE. *-SIPERFAQIA E TRUALLIT TE HOTELIT ESHTE 2100M2. *- HOTELI ESHTE ME DOKUMENTACION TE RREGULLT. *- HOTELI KA 6

Me Qera €4,000
 • 8 dhoma
 • 5 banjo
 • 460
*-SUPER VILE ME QERA. *-SIPERFAQE 460 M2. *-CMIMI 4000 EURO /MUAJ. *-VILA NODHET NE NJE NGA ZONAT ME TE KERKUARA TE TIRANES ME AJER TE PASTER DHE PAMJE NGA TIRANA. *-VILA KA 4 KATE, 5 DHOMA GJUMI, 5 T