Me Qera €400
 • 3 dhoma
 • 2 banjo
 • 100
*-AYRE ME QERA ME  PRANE ATSH. *-  ESHTE E ORGANIZUAR ME  2 DHOMA , 2 TUALETE    ESHTE E MOBILUAR. *-ORJENTIMI  JUG LINDJE .  *-SIPERFAQE 100 M2 . ZTRANDODHET NE KAT

Me Qera €700
 • 3 dhoma
 • 2 banjo
 • 100
*-AMBIENT ME QERA PRANE BLLOKUT NE RRUGEN VASO PASHA .*-AMBIENTI ESHTE I PERSHTATSHEM PER ZYRA , CALL CENTER , KLINIK ETJER.*-SIPERFAQE E AMNIENTIT ESHTE 100 M2 E SHKELUR.*- AMBIENTI KA 2 TUALETE.*- A

Me Qera €700
 • dhoma
 • 2 banjo
 • 72M/2
*- AMBIENT PER ZYRA ME QERA  *- AMBIENTI  KA NJE SIPERFAQE 72M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 2 *- AMBIENTI KA 2 TUALETE *- AMBIENTI ESHTE ME ASPIRIM DHE KA 2 KONDICIONERE *-ADRESA: RR. TEFTA T

Me Qera €900
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 185M2
*- APARTAMENT 2+1 *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 185M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI 2 *-APARTAMENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RR. SKENDER LUARASI (PRANE KLINIKES MJEKESORE KOMUNA E PARISIT) *-APARTAMENT

Me Qera €800
 • 3 dhoma
 • 2 banjo
 • 97M2
*- APARTAMENT ME QERA 3+1 PER ZYRA *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 97M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI 2 *-APARTAMENTI KA 2 TUALETE *-ADRESA: MYSLYM SHYRI, (PRANE DREJTORISE SE POLICISE) *-APARTAMENTI

Me Qera €20M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 83M2
*- JEPET ME QERA AMBIENT BIZNESI *- AMBIENTI KA NJE SIPERFAQE 83M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-AMBIENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RRUGA DIBRES (PRANE KOMPLEKSIT HALILI) *- AMBIENTI NDODHET NE

Në Shitje €185,000
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 135M2
*- SHITET AMBIENT BIZNESI *- AMBIENTI KA NJE SIPERFAQE 135M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 2 *-AMBIENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RRUGA KAVAJES (PRANE CONDOR CENTER) *- AMBIENTI NDODHET NE PALLAT T

Me Qera €1,000
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 140M2
*- AMBIENT BIZNESI DUPLEX ME QERA  *- AMBIENTI  KA NJE SIPERFAQE TOTALE 140M/2 (KATI 1-60M/2 DHE KATI 2- 80M2) *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-ADRESA: RRUGA KAVAJES, KOPLEKSI DELIJORGJI *-CMIMI:

Në Shitje €1000M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 85M2
*- SHITET AMBIENT BIZNESI *- AMBIENTI KA NJE SIPERFAQE 85M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-AMBIENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RRUGA. KODRA E DIELLIT (PRANE REZIDENCES KODRA E DIELLIT 1) *- AMBIENTI

Me Qera €5M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 190M2
*- AMBIENT BIZNESI  ME QERA  *- AMBIENTI  KA NJE SIPERFAQE 355M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-ADRESA: RRUGA. KODRA E DIELLIT *-CMIMI: 5 EURO/M2

Me Qera €400
 • 3 dhoma
 • 2 banjo
 • 100
*-AYRE ME QERA ME  PRANE ATSH. *-  ESHTE E ORGANIZUAR ME  2 DHOMA , 2 TUALETE    ESHTE E MOBILUAR. *-ORJENTIMI  JUG LINDJE .  *-SIPERFAQE 100 M2 . ZTRANDODHET NE KAT

Me Qera €700
 • 3 dhoma
 • 2 banjo
 • 100
*-AMBIENT ME QERA PRANE BLLOKUT NE RRUGEN VASO PASHA .*-AMBIENTI ESHTE I PERSHTATSHEM PER ZYRA , CALL CENTER , KLINIK ETJER.*-SIPERFAQE E AMNIENTIT ESHTE 100 M2 E SHKELUR.*- AMBIENTI KA 2 TUALETE.*- A

Me Qera €700
 • dhoma
 • 2 banjo
 • 72M/2
*- AMBIENT PER ZYRA ME QERA  *- AMBIENTI  KA NJE SIPERFAQE 72M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 2 *- AMBIENTI KA 2 TUALETE *- AMBIENTI ESHTE ME ASPIRIM DHE KA 2 KONDICIONERE *-ADRESA: RR. TEFTA T

Me Qera €900
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 185M2
*- APARTAMENT 2+1 *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 185M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI 2 *-APARTAMENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RR. SKENDER LUARASI (PRANE KLINIKES MJEKESORE KOMUNA E PARISIT) *-APARTAMENT

Me Qera €800
 • 3 dhoma
 • 2 banjo
 • 97M2
*- APARTAMENT ME QERA 3+1 PER ZYRA *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 97M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI 2 *-APARTAMENTI KA 2 TUALETE *-ADRESA: MYSLYM SHYRI, (PRANE DREJTORISE SE POLICISE) *-APARTAMENTI

Me Qera €20M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 83M2
*- JEPET ME QERA AMBIENT BIZNESI *- AMBIENTI KA NJE SIPERFAQE 83M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-AMBIENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RRUGA DIBRES (PRANE KOMPLEKSIT HALILI) *- AMBIENTI NDODHET NE

Në Shitje €185,000
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 135M2
*- SHITET AMBIENT BIZNESI *- AMBIENTI KA NJE SIPERFAQE 135M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 2 *-AMBIENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RRUGA KAVAJES (PRANE CONDOR CENTER) *- AMBIENTI NDODHET NE PALLAT T

Me Qera €1,000
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 140M2
*- AMBIENT BIZNESI DUPLEX ME QERA  *- AMBIENTI  KA NJE SIPERFAQE TOTALE 140M/2 (KATI 1-60M/2 DHE KATI 2- 80M2) *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-ADRESA: RRUGA KAVAJES, KOPLEKSI DELIJORGJI *-CMIMI:

Në Shitje €1000M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 85M2
*- SHITET AMBIENT BIZNESI *- AMBIENTI KA NJE SIPERFAQE 85M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-AMBIENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RRUGA. KODRA E DIELLIT (PRANE REZIDENCES KODRA E DIELLIT 1) *- AMBIENTI

Me Qera €5M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 190M2
*- AMBIENT BIZNESI  ME QERA  *- AMBIENTI  KA NJE SIPERFAQE 355M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-ADRESA: RRUGA. KODRA E DIELLIT *-CMIMI: 5 EURO/M2

Në Shitje €1500M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 355
*- SHITET AMBIENT BIZNESI *- AMBIENTI KA NJE SIPERFAQE 355M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-AMBIENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RRUGA. RR. KODRA E DIELLIT (PRANE KOPSHTIT BOTANIK) *- AMBIENTI NDODHE

Me Qera €5M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 355
*- AMBIENT BIZNESI  ME QERA  *- AMBIENTI  KA NJE SIPERFAQE 355M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-ADRESA: RRUGA. KODRA E DIELLIT *-CMIMI: 5 EURO/M2