fallback-no-image-153

Në Shitje €50,000
 • dhoma
 • banjo
 • 55
*-DYQAN  ME SIPERFAQE 55M2. *- ME 2 KATE . *-SIPERFAQE E KATIT TE PARE 35M2. *-SIPERFAQE  E KATIT  TE DYTE 20M2. *- KA KONDICIONER. *- KA ASPIRIM. *-KATI I 2 I SHTRUAR MEPARKET. *-ME HI
fallback-no-image-170

Në Shitje €800M2
 • dhoma
 • banjo
 • 452
*-SHITET BAR-PALESTER. *- NDERTIM I  RI. *- SIPERFAQE  450M2. *-I MOBILUAR . *-ME HIPOTEK. *- CMIMI:800EUROM2. *-ADRESA :KOMUNA E PARISIT.
fallback-no-image-476

Në Shitje €125,000
 • 4 dhoma
 • 1 banjo
 • 63
*-SHITET DYQAN ME SIPERFAQE 63M2. *-AKTUALISH PARUKERI -QENDER ESTETIKE. *- NDERTIM EGZISTUES. *-PRANE ISH BLLOKUT. *-NE RRUGE KRYESORE. *-PRANE ISH BLLOKUT. *-CMIMI:125000euro.

Në Shitje €135,000
 • dhoma
 • banjo
 • 30
*-SHITET DYQAN ME SIPERFAQE 30M2. *-NDERTIM I RI. *- ME HIPOTEK. *- NE BLLOK.NE QENDER BIZNEZI. *-CMIMI:135000EURO.

Me Qera €500
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 60
*-DYQAN ME SI[ERFAQE 60M2. *-NE RRUGE KRYESORE. *-CMIMI:70000LEKE. *-KATI I PARE. *-RRUGA PERLAT REXHEPI.

Me Qera €470
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 82
*-DYQAN ME SIPERFAQE 82M2. *- NDERTIM I RI. *- KATI I 1. *- ME HIPOTEK. *- PRANE RRUGES MUHAMET GJOLLESHA. *-CMIMI:50000LEKE  NE MUAJ.

Me Qera €6M2
 • dhoma
 • 2 banjo
 • 280
*-Dyqani ka nje sip 280 m2. *- Aktualisht ne te ka nje biznes palestre.  *2-Adresa Rruga Petro Korcari  *-Dyqani ka nje fasade 17 ml. *-I siguruar me sistem videoalarmi nga nje polici privat

Me Qera €20m2
 • dhoma
 • 4 banjo
 • 770
*-Ambjent ME SIPERFAQE 220 m2 kati I-re, dhe bodrum sip. 110 m2.+ambient 440 m2.kati i pare *Cmimi:20eurom2 i negociushem ne varesi te destinacionit te dhenies me qera, si dhe subjektit qe e merr me q

Me Qera €600
 • 3 dhoma
 • 1 banjo
 • 60
*-Ambient me qera per zyra ose dyqan. *-Ne rruge kryesore.  *-Siperfaqe 60 m2.  *-Tek Shallvaret. *- Cmimi:600euro.

Në Shitje €2500M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 25
*-SHITET DYQAN   NE BULEVARDIN GJERGJ FISHTA.*-NDERTIM I RI.*-SIPERFAQE:25M2.*-KATI I PARE .*-KA TULET .*-KA KONDICIONER .*- KA FASAD XHAMI.*-CMIMI:2500EUROM2.
fallback-no-image-153

Në Shitje €50,000
 • dhoma
 • banjo
 • 55
*-DYQAN  ME SIPERFAQE 55M2. *- ME 2 KATE . *-SIPERFAQE E KATIT TE PARE 35M2. *-SIPERFAQE  E KATIT  TE DYTE 20M2. *- KA KONDICIONER. *- KA ASPIRIM. *-KATI I 2 I SHTRUAR MEPARKET. *-ME HI
fallback-no-image-170

Në Shitje €800M2
 • dhoma
 • banjo
 • 452
*-SHITET BAR-PALESTER. *- NDERTIM I  RI. *- SIPERFAQE  450M2. *-I MOBILUAR . *-ME HIPOTEK. *- CMIMI:800EUROM2. *-ADRESA :KOMUNA E PARISIT.
fallback-no-image-476

Në Shitje €125,000
 • 4 dhoma
 • 1 banjo
 • 63
*-SHITET DYQAN ME SIPERFAQE 63M2. *-AKTUALISH PARUKERI -QENDER ESTETIKE. *- NDERTIM EGZISTUES. *-PRANE ISH BLLOKUT. *-NE RRUGE KRYESORE. *-PRANE ISH BLLOKUT. *-CMIMI:125000euro.

Në Shitje €135,000
 • dhoma
 • banjo
 • 30
*-SHITET DYQAN ME SIPERFAQE 30M2. *-NDERTIM I RI. *- ME HIPOTEK. *- NE BLLOK.NE QENDER BIZNEZI. *-CMIMI:135000EURO.

Me Qera €500
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 60
*-DYQAN ME SI[ERFAQE 60M2. *-NE RRUGE KRYESORE. *-CMIMI:70000LEKE. *-KATI I PARE. *-RRUGA PERLAT REXHEPI.

Me Qera €470
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 82
*-DYQAN ME SIPERFAQE 82M2. *- NDERTIM I RI. *- KATI I 1. *- ME HIPOTEK. *- PRANE RRUGES MUHAMET GJOLLESHA. *-CMIMI:50000LEKE  NE MUAJ.

Me Qera €6M2
 • dhoma
 • 2 banjo
 • 280
*-Dyqani ka nje sip 280 m2. *- Aktualisht ne te ka nje biznes palestre.  *2-Adresa Rruga Petro Korcari  *-Dyqani ka nje fasade 17 ml. *-I siguruar me sistem videoalarmi nga nje polici privat

Me Qera €20m2
 • dhoma
 • 4 banjo
 • 770
*-Ambjent ME SIPERFAQE 220 m2 kati I-re, dhe bodrum sip. 110 m2.+ambient 440 m2.kati i pare *Cmimi:20eurom2 i negociushem ne varesi te destinacionit te dhenies me qera, si dhe subjektit qe e merr me q

Me Qera €600
 • 3 dhoma
 • 1 banjo
 • 60
*-Ambient me qera per zyra ose dyqan. *-Ne rruge kryesore.  *-Siperfaqe 60 m2.  *-Tek Shallvaret. *- Cmimi:600euro.

Në Shitje €2500M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 25
*-SHITET DYQAN   NE BULEVARDIN GJERGJ FISHTA.*-NDERTIM I RI.*-SIPERFAQE:25M2.*-KATI I PARE .*-KA TULET .*-KA KONDICIONER .*- KA FASAD XHAMI.*-CMIMI:2500EUROM2.

Me Qera €1,920
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 160
*-AMBIENT BIZNESI  ME SIPERFAQE 160 M2.*-NDERTIM I RI.*- KATI I 1.*- SIPERFAQE E PANDARE , MUND TE ORGANIZOHET SIPAS DESHIRES.*-PRANE ISH BLLOKUT TIRANE.*-CMIMI:1920EURO.

Në Shitje €120,000
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 44
*- DTQAN ME SIPERFAQE 44 M2 . *- NDERTIM I VJETER . *- ME HIPOTEK. *- KATI I 1 . *- I MOBILUAR . *- AKTUALISHTE QENDER ESTETIKE. *- CMIMI: 120000 EURO I DISKUTUESHEM.  *- NE RRUGEN BARDHYLE TIRAN