Me Qera €800
 • dhoma
 • banjo
 • 200
*-MAGAZIN ME QERA  *-SIPERFAQJA MAGAZINES ESHTE 200 M2 *-QERAJA MAGAZINES ESHTE 800EURO *-NESE DESHIRONI KA DHE ROJE

Me Qera €3M2
 • dhoma
 • banjo
 • 3000
*-JEPET ME QERA AMBINET BIZNESI  *- AMBIENTI KA NJE SIPERFAQE  3000M2. *- AMBIEMTI KA AMBIENT PARKIMI . *- AMBIENTI  ESHTE SHUME I PERSHTATSJHEM  PER FAKULTET ,  SPITALE, ZYRA

Me Qera €1,800
 • 3 dhoma
 • 1 banjo
 • 720 M2
  *-JEPET MAGAZINE ME QERA PRANE CITY PARK, *-SIPERFAQJA E TRUALLIT KU NDODHET MAGAZINA ESHTE 3.400 M2, DIMENSIONET E KAPANONIT JANE 15MT X  48MT ME LARTESI (H=7MT) KAPANONI ESHTE I NDERTUAR ME
fallback-no-image-20176

Në Shitje €35,000
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 30
*-SHITET DYQAN *-NE RRUGEN STAVRI THEMELI SHITET DYQAN (AKTUALISHT NE GJENDJE PUNE SI USHQIMORE) *-DYQANI KA SIPERFAQE 30 M2 ME DOKUMENTA TE RREGULLTA. *-DYQANI KA KLIENTELE TE RREGULLT DHE TE NGRITU

Në Shitje €50,000
 • 3 dhoma
 • 1 banjo
 • 54
*-SHITET AMBJENT BIZNESI. *-AMBJENTI NDODHET PRANE SHALLVAREVE, NE NJE NGA ZONAT ME TE KERKUARA PER AKTIVITETI BIZNESI, KA AKSES NE RRUGEN MYSLYM SHYRI SI EDHE ESHTE SHUME PRANE TAIWANIT. *-AMBJENTI N

Me Qera €350
 • dhoma
 • banjo
 • 250
*-MAGAZINE ME QERA. *-JEPET ME QERA MAGAZINE ME QERA SIPERAQE 250 M2. *-MAGAZINA NDODHET NE ZONEN E FUSHES SE AVIACIONIT. *-CMIMI ESHTE 350 EURO / MUAJ.

Me Qera €1,800
 • dhoma
 • banjo
 • 600
*-AMBJENT BIZNESI / MAGAZINE.*-JEPET ME QERA MAGAZINE NE AUTOSTRADEN TIRANE – DURRES BUZE RRUGES KRYESORE.*-NDERTESA ESHTE E PERSHTATSHME PER CDO LLOJ AKTIVITETI, SI FASONERI, FABRIKE, LINJA PRO

Me Qera €3,500
 • dhoma
 • 4 banjo
 • 2000
*-AMBIENT MAGAZINIMI ME QERA *-SIPERFAQJA : 2000M2 *-VENDNDODHJA : ISH KOMBINATI TEKSTIL *-3 KATE : KATI I – 1200M2, KATI I 2 DHE 3 – 800M2 *-LINJE 3 FAZORE *-4 BANJO *-2 ZYRA *-OBORR PER

Me Qera €1,100
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 300
*-AMBJENT ME QERA  *-SIPERFAQE 300 M2 *-LARTESI: 3.5 M *-AMBJENTI ESHTE TOTALISHT I RREGULLUAR *-KATI I PARE *-1 BANJO *-OBORR PERPARA *-VENNDODHJA: RRUGA DYTESORE PRANE QTU *-CMIMI: 1100 EURO /

Me Qera €4,000
 • dhoma
 • banjo
 • 2000
*-AMBIENT BIZNESI ME QERA *-SIPERFAQJA : 2000 M2 *-VENDNDODHJA : PRANE CITY PARK *-2 KATE *-SECILI KAT 1000 M2 *-CMIMI : 4000 EURO

Me Qera €800
 • dhoma
 • banjo
 • 200
*-MAGAZIN ME QERA  *-SIPERFAQJA MAGAZINES ESHTE 200 M2 *-QERAJA MAGAZINES ESHTE 800EURO *-NESE DESHIRONI KA DHE ROJE

Me Qera €3M2
 • dhoma
 • banjo
 • 3000
*-JEPET ME QERA AMBINET BIZNESI  *- AMBIENTI KA NJE SIPERFAQE  3000M2. *- AMBIEMTI KA AMBIENT PARKIMI . *- AMBIENTI  ESHTE SHUME I PERSHTATSJHEM  PER FAKULTET ,  SPITALE, ZYRA

Me Qera €1,800
 • 3 dhoma
 • 1 banjo
 • 720 M2
  *-JEPET MAGAZINE ME QERA PRANE CITY PARK, *-SIPERFAQJA E TRUALLIT KU NDODHET MAGAZINA ESHTE 3.400 M2, DIMENSIONET E KAPANONIT JANE 15MT X  48MT ME LARTESI (H=7MT) KAPANONI ESHTE I NDERTUAR ME
fallback-no-image-20176

Në Shitje €35,000
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 30
*-SHITET DYQAN *-NE RRUGEN STAVRI THEMELI SHITET DYQAN (AKTUALISHT NE GJENDJE PUNE SI USHQIMORE) *-DYQANI KA SIPERFAQE 30 M2 ME DOKUMENTA TE RREGULLTA. *-DYQANI KA KLIENTELE TE RREGULLT DHE TE NGRITU

Në Shitje €50,000
 • 3 dhoma
 • 1 banjo
 • 54
*-SHITET AMBJENT BIZNESI. *-AMBJENTI NDODHET PRANE SHALLVAREVE, NE NJE NGA ZONAT ME TE KERKUARA PER AKTIVITETI BIZNESI, KA AKSES NE RRUGEN MYSLYM SHYRI SI EDHE ESHTE SHUME PRANE TAIWANIT. *-AMBJENTI N

Me Qera €350
 • dhoma
 • banjo
 • 250
*-MAGAZINE ME QERA. *-JEPET ME QERA MAGAZINE ME QERA SIPERAQE 250 M2. *-MAGAZINA NDODHET NE ZONEN E FUSHES SE AVIACIONIT. *-CMIMI ESHTE 350 EURO / MUAJ.

Me Qera €1,800
 • dhoma
 • banjo
 • 600
*-AMBJENT BIZNESI / MAGAZINE.*-JEPET ME QERA MAGAZINE NE AUTOSTRADEN TIRANE – DURRES BUZE RRUGES KRYESORE.*-NDERTESA ESHTE E PERSHTATSHME PER CDO LLOJ AKTIVITETI, SI FASONERI, FABRIKE, LINJA PRO

Me Qera €3,500
 • dhoma
 • 4 banjo
 • 2000
*-AMBIENT MAGAZINIMI ME QERA *-SIPERFAQJA : 2000M2 *-VENDNDODHJA : ISH KOMBINATI TEKSTIL *-3 KATE : KATI I – 1200M2, KATI I 2 DHE 3 – 800M2 *-LINJE 3 FAZORE *-4 BANJO *-2 ZYRA *-OBORR PER

Me Qera €1,100
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 300
*-AMBJENT ME QERA  *-SIPERFAQE 300 M2 *-LARTESI: 3.5 M *-AMBJENTI ESHTE TOTALISHT I RREGULLUAR *-KATI I PARE *-1 BANJO *-OBORR PERPARA *-VENNDODHJA: RRUGA DYTESORE PRANE QTU *-CMIMI: 1100 EURO /

Me Qera €4,000
 • dhoma
 • banjo
 • 2000
*-AMBIENT BIZNESI ME QERA *-SIPERFAQJA : 2000 M2 *-VENDNDODHJA : PRANE CITY PARK *-2 KATE *-SECILI KAT 1000 M2 *-CMIMI : 4000 EURO

Me Qera €4,500
 • dhoma
 • 2 banjo
 • 1200
*- AMBJENT BIZNESI ME QERA.*-JEPET ME QERA GODINE 3 KATESHE PER AMBJENT BIZNESI.*-AMBJENTI ESHTE I PERSHTATSHEM PER CDO LLOJ AKTIVITETI, FABRIKE, FASONERI, MAGAZINE, LINJA PRODHIMI, LINJA PERPUNIMI ET

Me Qera €30000LEKE
 • dhoma
 • banjo
 • 100
*-PRANE QTU-se, RRUGA DYTESORE, AUTOSTRADA TIRANE-DURRES *-MAGAZINA ESHTE E PAJISUR ME QEPEN *-KA NJE SIPERFAQE PREJ 100 M2 *-PRONA KA DALJE DIREKTE NE RRUGE