Kodi Identifikimit të Pronës: 1103
(per c'do informacion, ju lutemi na kontaktoni duke referuar Kodin e Idenfitikimit të Pronës)

€2,000 Me Qera

AUTOSTRADA TIRANE -DURRES

Kontakto
Cmimi €2,000
Lloji ofertes Me Qera
Siperfaqja (Meter Katror) 730
Opsione
Hipotekë
Qyteti Tirane
Shteti Albania
Distanca: 9 Kilometra
Adresa AUTOSTRADA TIRANE -DURRES
Kategoria
Fjalët Kyce  

*-MAGAZIN  

*-NGJITUR  ME AUTOSTRADEN TIRANE DURRES.
*-KATI I PARE ME SIPERFAQE 350M2.
*-KATI I DYTE MESIPERFAQE 380M2.
*-KA 350M2 SHESH NE TE CILIN MUND TE HYJE DHE TRAJLERI.
*-PZICIONI  I OBJEKTIT  ME AKSES NE DORRES, TIRANE,VERI.
*-CMIMI:2000EUROM2.

Komentet