Kodi Identifikimit të Pronës: 490
(per c'do informacion, ju lutemi na kontaktoni duke referuar Kodin e Idenfitikimit të Pronës)

€57M2 Në Shitje

autostrada

Kontakto
Cmimi €57M2
Lloji ofertes Në Shitje
Siperfaqja (Meter Katror) 10753
Opsione
Hipotekë
Qyteti Durres
Shteti Albania
Rrajoni Tiranës
Distanca: 8 Kilometra
Adresa autostrada
Kategoria
Fjalët Kyce  

*-SHITET TRUALL ME SIPERFAQE 10753M2.

*- ME HYRJE DIREKT NGA AUTOSTRADA.
*-3500M TE HYRJES JANE SHTRUAR ME CAKULL  DHE KANALIZIMI.
*-CMIMI:57EUROM2 .

Komentet