Kodi Identifikimit të Pronës: 194
(per c'do informacion, ju lutemi na kontaktoni duke referuar Kodin e Idenfitikimit të Pronës)

€90M2 Në Shitje

Bulevardi Blu, Kamëz
images (Copy).jpg

Kontakto
Cmimi €90M2
Lloji ofertes Në Shitje
Siperfaqja (Meter Katror) 5600
Qyteti Tirane
Shteti Albania
Rrajoni Tiranës
Distanca: 7 Kilometra
Adresa Bulevardi Blu, Kamëz
Kategoria
Fjalët Kyce   

*-SHITET TRUALL  ME SIPERFAQE 5600M2.

*- ME  BALLE NE RRUGEN KRYESORE 40M.
*-AKSESE DHE ME RRUGEN DYTESORE.
*-ME DOKUMENTACION TE RREGULLT.
*-CMIMI:90EUROM2.

Komentet