Koder Kamez Institut, 100m nga rruga kryesore,, 110 M2, 150.000 euro

Përshkrim

Shitet vile dy kateshe, e pershtatshme per dy familje, secili kate, 110 M2, me oborr perpara 300m² me te gjitha llojet e pemeve frutore, dokumenta te rregullta, me hipoteke. Garazhd per makine, uje dhe drita 24h.