Në Shitje €400,000
 • 13 dhoma
 • 17 banjo
 • 757
*-SHITET NDERTIM   ME 4 KATE. *- HOTELI  NDODHET NE GOLEM. PLAZH. *-  HOTELI  AKTUALISHTE ESHTE NE GJENDJE PUNE.. *-HOTELI KA 13 DHOMA. *-HOTELI KA 13 TUALETE. *-  SIPERF

Në Shitje €35,000
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 60
*-APARTAMENT 1+1 NESHITJE.*-NDERTIM I RI.*-SIPERFAQE 60M2.*-KATI I 4.*-CMIMI35000$*-VENDENDODHJA:GOLEM KAVAJ. PRANE PISHAVE TE BUTA.

Në Shitje €33,000
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 75
*-APARTAMENT 1+1. *-SIPERFAQE 75M2. *-KATI I 3. *- ORJENTIMI:PERENDIM. *-ME HIPOTEK. *-BREZI I 2 I NDERTIMEVE. *-VENDENDODHJA:GOLEM. *-CMIMI:33000EURO.

Në Shitje €200,000
 • 10 dhoma
 • 10 banjo
 • 500
*-VILE  ME 10 DHOMA. *-NE CDO DHOME KA TUALET DHE KUZHIN GATIMI. *-SIPERFAQE E TRUALLIT 500M2. *-ME HIPOTEK. *- NE GOLEM. *-CMIMI:200000EURO.

Në Shitje €95,000
 • dhoma
 • banjo
 • 170.66
*-SHITET APARTAMENT 1+1.ME SIPERFAQE 170.66M2. *- NDERTIM I RI. *- KATI I 2. *- I MOBILUAR. *- KA VERANDE ME SIPERFAQE 118M2. *-CMIMI:95000EURO.

Në Shitje €290M2
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 125
*-SHITET APARTAMENT 2+1.*-NDERTIM I RI.*- ME HIPOTEK .*- NE GOLEM PLAZH.*-CMIMI:290EURO M2.

Në Shitje €720M2
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 57
*-APARTAMENT 1+1.*-NE PLAZH,QERRET.*-SIPERFAQE 57M2.*- ME HIPOTEK.*-KATI I 4.*-BREZI I PARE.*-CMIMI:720EUROM2.

Në Shitje €550 për/m²
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 68
*-SHITET APARTAMNT 1+1. *- NDERTIM I RI. *- SIPERFAQE 68M2. *- MUNDESI TE ZGJEDHJES SE KATIT  1, 3,, 4.MBI DYQANE. *-TUALETI ME ASPORIM. *-BREZI I PARE. *-1 BALLKON. *-POZICIONI PERENDIM ^LINDJE.

Në Shitje €25,000
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 50
*-SHITET APARTAMENT 1+1. *- NDERTIM I RI. *- I MOBILUAR. *- KATI I 1. *-SHKEMBI I KAVAJES. *-SIPERFAQE 50M2.