Me Qera €400
 • 3 dhoma
 • 1 banjo
 • 120
*-APARTAMENT 3+1 ME QERA *-SIPERFAQJA E APARTAMENTIT ESHTE 120 M2 *-QERAJA E APARTAMENTIT ESHTE 400 EURO *-APARTAMENTI NDODHET NE KAT TE 6 PALLAT I RI
fallback-no-image-22003

Me Qera €300
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 80
*-APARTAMENT 2+1 ME QERA *-SIPERFAQJA E APARTAMENTIT ESHTE 80 M2 *-APARTAMENTI NDODHET NE KAT TE 5 *-QERAJA E APARTAMENTIT ESHTE 300 EURO *-APARTAMENTI NDODHET NE PALLAT EKZISTUES

Me Qera €400
 • 2 dhoma
 • 2 banjo
 • 120
*-APARTAMENT 2+1 ME QERA *-SIPERFAQJA E A[ARTAMENTIT ESHTE 120 M2 *-APARTAMENTI KA 2 DHOMA GJUMI DHE 2 TUALETE *-APARTAMENTI NDODHET NE KAT TE 6 PALLAT I RI

Me Qera €700
 • 3 dhoma
 • 2 banjo
 • 120
*-APARTAMENT 3+1 ME QERA *-SIPERFAQJA E APARTAMENTIT ESHTE 120 M2 *-APARTAMENTI NDODHET NE KAT TE 4 *-APARTAMENTI KA 2 TUALETE  *-APARTAMENTI KA NJE MOBILIM MODERN *-APARTAMENTI NODHET NE PALLAT

Me Qera €400
 • 3 dhoma
 • 2 banjo
 • 115
*-APARTAMENT 3+1 ME QERA *-SIPERFAQJA E APARTAMENTIT ESHTE `115M2 *-QERAJAE APARTAMENTIT ESHTE 400 EURO *-APARTAMENTI KA 2 TUALETE *-APARTAMENTI MOBILOHET SIPAS DESHIRES

Me Qera €370
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 62
*-Apartament 1+1 me qera *-Siperfaqja e apartamentit eshte 62 m2 *-Qeraja e apartamentit eshte 370 euro *-Apartamenti ndodhet ne kat te 5 pallat i ri

Me Qera €500
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 80
*-APARTAMENT 1+1 ME QERA.*-APARTAMENTI NDODHET PRANE FAKULTETIT TE INXHINJERISE SE NDERTIMIT.*-APARTAMENTI KA SIPERFAQE 80M2.*-APARTAMENTI NDODHET NE KATIN E 7.*-APARTAMENTI ESHTE I RESTAURUAR E MOBIL

Në Shitje €58,000
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 58
*- SHITET APARTAMENT  1+1 *-APARTAMENTI NDODHET NE NDERTIM EGSISTUES. *-APARTAMENTI NDODHET NE KATIN  E  3. *-SIPERFAQIA 58 *-VENDODJA E APARTAMENTIT ESHTE PRANE  21 DHJETORIT *-CM

Në Shitje €50,000
 • 1 dhoma
 • banjo
 • 24
*-SHITET DYQAN ME SIPERFAQE24M2. *- DYQANI ESHTE  NE RRUGE KRYESORE . *- VENDENDODHJA E DYQANIT ESHTE  NE UNAZE TE VOGEL. *-DYQANI KA FASAD XHAMI *- CMIMI I DYQANIT ESHTE 50000 EURO.

Me Qera €1,500
 • 5 dhoma
 • 5 banjo
 • 300
*-JEPET ME QERA AMBIENT BIZNESI SHUME I PERSHTATSHEM PER ZYRA *-SIPERFAQIA E AMBIENTIT ESHTE 300M2 *- AMBIENTI NDODHET NE KATIN E 2 TE NJE NJDERTIMI  TE  I RI . *- AMBINTI NDODHET NE KATIN E
fallback-no-image-21817

Në Shitje €45,000
 • 1 dhoma
 • 1 banjo
 • 45
*-APARTAMENTI KA SIPERFAQE 45 M2 *-CMIMI I APARTAMENTIT ESHTE 45000 EURO *-APARTAMENTI NDOHDET NE KAT TE 2 PALLAT I RI

Me Qera €400
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 87
*-APARTAMENT 2+1 ME QERA *-SIPERFAQJA E APARTAMENTIT ESHTE 87 M2 *-QERAJA E APARTAMENTIT ESHTE 400 EURO *-APARTAMENTI NDODHET NE KAT TE 6 ME ASHENSOR *-APARTAMENTI KA 1 TUALET DHE BALLKON TE MADH