Me Qera €400
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 97
*-APARTAMENT 2+1 ME QERA TEK KODRA E DIELLIT . *-APARTAMENTI ESHTE  ME SIPERFAQE 97M2. *-  APARTAMENTI ESHTE NE KATIN E 2. *-  APARTAMENTI ESHTE I MOBILUAR . *-APARATAMENTI KA ASHENSOR

Në Shitje €95,000
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 97
*-APARTAMENT 2+1  NE SHITJE TEK KODRA E DIELLIT . *-APARTAMENTI ESHTE  ME SIPERFAQE 97M2. *-  APARTAMENTI ESHTE NE KATIN E 2. *-  APARTAMENTI ESHTE I MOBILUAR . *-APARATAMENTI KA

Në Shitje €165,000
 • 3 dhoma
 • 2 banjo
 • 160M2
*- APARTAMENT PAPAFINGO NE SHITJE  3+1+2 *- APARTAMENTI KA NJE SIPERFAQE 160M/2 *- APARTAMENTI ESHTE KATI 4 *-APARTAMENTI KA 2 TUALETE *-APARTAMENTI KA 2 VERANDA *-ADRESA: KODRA E DIELLIT *-AP

Në Shitje €1000M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 85M2
*- SHITET AMBIENT BIZNESI *- AMBIENTI KA NJE SIPERFAQE 85M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-AMBIENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RRUGA. KODRA E DIELLIT (PRANE REZIDENCES KODRA E DIELLIT 1) *- AMBIENTI

Me Qera €5M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 190M2
*- AMBIENT BIZNESI  ME QERA  *- AMBIENTI  KA NJE SIPERFAQE 355M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-ADRESA: RRUGA. KODRA E DIELLIT *-CMIMI: 5 EURO/M2

Në Shitje €1500M2
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 355
*- SHITET AMBIENT BIZNESI *- AMBIENTI KA NJE SIPERFAQE 355M/2 *- AMBIENTI ESHTE KATI 1 *-AMBIENTI KA 1 TUALET *-ADRESA: RRUGA. RR. KODRA E DIELLIT (PRANE KOPSHTIT BOTANIK) *- AMBIENTI NDODHE

Në Shitje €80,000
 • dhoma
 • 1 banjo
 • 84M2
*- DYQAN DUPLEX NE SHITJE  *- DYQANI KA NJE SIPERFAQE 84M/2 *- DYQANI ESHTE KATI 1 *-DYQANI KA 1 TUALET *-ADRESA: RRUGA. RR. MUSTAFA MATOHITI, KODRA E DIELLIT *- DYQANI NDODHET NE PALLA

Në Shitje €130,000
 • 3 dhoma
 • 2 banjo
 • 160
*-SHITET APARTAMENT DUBLEKS  3+1  NE REZIDENCEN KODRA E DIELLIT  TIRANE  *- SIPERFAQE E APARTAMENTIT .160M2 . *-APARTAMENTI  KA VERAND . *-APARTAMENTI KA  2 TUALETE. *-CM

Me Qera €30000LEKE
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 65
*-APARTAMENT 2+1 ME QERA TEK KODRA E DIELLIT .CMIMI:30000LEKE NE MUAJ.*-APARTAMETI ESHTE I MOBILUAR.*-APARTAMENTI NDODHET NE KATIN E 5 ME ASHENSORE.

Me Qera €600
 • 3 dhoma
 • 2 banjo
 • 133
*-APARTAMENT 3+1 ME QERA TEK REZIDENCA KODRA E DIELLIT NR 2.*- APARTAMENTI KA SIPERFAQE 133M2. *-APARTAMENTI NDODHET NE KATIN E 4.*- APARTAMENTI ESHTE I MOBILUAR.*- APARTAMENTI KA ORJENTIM JUG-LI

Me Qera €300
 • 2 dhoma
 • 1 banjo
 • 70
*-APARTAMENT 1+1 ME QERA  *-  APARTAMENTUI KA SIPEFAQE 70M2. *- APARTAMENTI ESHTE KATI 1. *- APARTAMENTI KA OBORR. *-  APARTAMENTI ESHTE I MOBILUAR SHUME MIRE. *- VENDODHJA E APARTAMENT

Në Shitje €75,800
 • 3 dhoma
 • 1 banjo
 • 89.2
*-APARTAMENT NE SHITJE 2+1.*-APARTAMENTI PRANE KRISTAL CENTER DHE UNIVERSITETIT MARLIN BARLETI.*-APARTAMENTI ESHTE 89.2 M2*-APARTAMENTI KA PUNIME EKSTRA NGA VETE PRONARI.*-TERMOIZOLIM DHE PUNIME TEPER