Me Qera €1,500
  • dhoma
  • banjo
  • 143
Restorant me siperfaqe 142,5 m2 dhe me 20 m2 hapesire publike. I mobiluar dhe me biznes te ngritur Ndodhet ne nje zone shume te mire Cmimi : 1500 euro